Цей документ описує політику конфіденційності для сайту sportek.ua (далі – Сайт) групи компаній ПП “СПОРТЕК.УА” (далі – Спортек). У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані з метою здійснення покупки або реєстрації на Сайті.

Після заповнення відповідної форми (оформлення покупки, реєстрації нового користувача, на отримання новин Спортек, а також форм зворотного зв’язку та запиту на комерційну пропозицію), яка розміщена на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку Спортек своїх персональних та контактних даних. Спортек може зберігати інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу”.

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

На Сайті фіксується доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск.

Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо.
Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

  • доменне ім’я, IP-адреса, з якої ви заходите на Сайт;
  • вид браузера та операційної системи;
  • дата і час відвідування Сайту;
  • переглянуті сторінки;
  • якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства.

Захист вашої персональної інформації

  • Ми будемо вживати достатні технічні та організаційні заходи для попередження втрати, протиправного використання чи підробки вашої персональної інформації.
  • Всю надану вами персональну інформацію ми будемо зберігати на захищених (як паролем, так і фаєрволами) серверах.
  • Всі електронні фінансові транзакції, здійснені за допомогою нашого сайту, будуть захищені технологією шифрування даних.
  • Ви підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет по суті є незахищеною, і ми не можемо гарантувати захист даних, надісланих через всесвітню мережу.
  • Ви несете повну відповідальність за збереження свого пароля для доступу на наш веб-сайт в таємниці. Ми ніколи не будемо запитувати ваш пароль (за виключенням випадків, коли ви намагаєтесь увійти до свого облікового запису на нашому сайті).

Розкриття персональної інформації

Ми залишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію для будь-якого з наших працівників, керівників, страхувальників, професійних радників, агентів, постачальників або субпідрядників, в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах.

Ми залишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію для будь-якого члена нашої групи компаній (сюди входять наші дочірні компанії, наша кінцева холдингова компанія та всі її дочірні компанії, юридичні та фізичні особи, що мають спільного бенефіціара) в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах.

Ми залишаємо за собою право розкрити вашу персональну інформацію:

  • в тих випадках, в яких цього від нас вимагає закон;
  • у зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами;
  • з метою встановлення, реалізації або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству або зниження кредитних ризиків);
  • покупцеві (або потенційному покупцеві) будь-якого бізнесу або активів, які ми продаємо (або збираємося продати); та
  • будь-якій особі, яка, як ми обґрунтовано вважаємо, може подати запит до суду або іншого уповноваженого органу про розкриття цих персональних даних і, на нашу обґрунтовану думку, цей суд або уповноважений орган видасть розпорядження на розкриття цих персональних даних.
  • Ми не будемо розкривати вашу персональну інформацію третім особам, за виключенням випадків, зазначених в цих правилах.

Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти shop@sportek.ua.

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані Спортек, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб.
Усі права на зміст Сайту належать ПП “СПОРТЕК.УА” або використовуються за згодою із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України “Про авторське право і суміжні права”, іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ПП “СПОРТЕК.УА”. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.

Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах.

При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.
Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та її умовами, то Ви повинні залишити цей Сайт.

Зміна Політики конфіденційності

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї Політики конфіденційності, враховує та згоден з тим, що дана Політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до Політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці Сайту.